Sanatate
0

Cafea alcalina cu Ganoderma

Se spune ca imparatii chinezi traiau foarte mult pentru ca aveau un ingredient secret : ciuperca Ganoderma Lucidum. In ultimele decenii Ganoderma a devenit o ciuperca populara, iar oamenii de stiinta au inceput studiile asupra acestei ciuperci miraculoase care este numita ”Regina plantelor”. Ganoderma are peste 200 de substante active si genereaza un efect puternic […]

Se spune ca imparatii chinezi traiau foarte mult pentru ca aveau un ingredient secret : ciuperca Ganoderma Lucidum. In ultimele decenii Ganoderma a devenit o ciuperca populara, iar oamenii de stiinta au inceput studiile asupra acestei ciuperci miraculoase care este numita ”Regina plantelor”.
Ganoderma are peste 200 de substante active si genereaza un efect puternic antioxidant si detoxifiant asupra organismului. Mai mult, sustine si intareste sistemul imunitar, asigurand drenajul limfatic, imbuntatirea circulatiei sangelui si ajuta la regenerarea organelor interne – in special rinichii si ficatul – dupa perioade de oboseala sau boala.

gano-1024x645-norm-en1
Occidentalii au inceput sa foloseasca Ganoderma mai ales in perioadele de stress si oboseala cronica, ea avand un effect vizibil de regenerare a sistemului nervos, in timp ce guvernul Japoniei a declarat Ganoderma tratament oficial impotriva cancerului.
Studiile continua, dar este recunoscut déjà ca efectele ciupercii asupra organismului uman sunt benefice. In ultimii zece ani, mai multe companii au incercat sa o introduca in circuitul de masa prin adaugarea in alimente de baza care se consuma zilnic.
Cel mai mare success l-a avut introducerea Ganodermei in cafea si ceai, lansandu-se pe piata mai multe produse premium. Este important insa ca Ganoderma sa fie cultivata organic, astfel incat ea sa isi pastreze proprietatile. Cafeua cu Ganoderma a fost lansata official sI pe piata romanesca in luna octombrie 2015.
Mai multe detalii accesand www.ganodermacafea.ro

Your Trainer

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!